Velkommen til Halfdans Hjemmeside (Norsk)
Welcome to Halfdan's Main page (English)
Welcome to Halfdan's Homepage (English)
Iceland Velkomin á Heimasíða Hálfdans (Íslenzka)
Välkommen till Halfdans Hemsida (Svenska)
Bienvenidos a la Página de Halfdan (Español)
Willkommen zu Halfdan's Homepage (Deutsch)

Thanks for being patient in loading this page - you won't be disappointed!


Halfdan

        Dan Meyer

Hei! Velkommen til Halfdans hjemmeside! Jeg håper du nyter ditt besøk.


Ok, ettersom alle spør: "Halfdan" betyr "Halvt dansk" på gammelnorsk, og ettersom jeg heter Dan og mine besteforeldre kommer fra Schleswig-Holstein området i Tyskland bare noen få kilometer fra danskegrensen, passer navnet meget godt på meg.


Når jeg var ferdig med universitetsstudiene mine arbeidet jeg som sirkusklovn, ildånder, ildsluker, og sjonglør. Jeg liker å sjonglere med Music City Jugglers Klubb her i Nashville hver tirsdag kveld, og også under middelalderuken i Visby på Gotland i Sverige. Trykk på om du vil gå til International Juggler's Homepage.

Siden var jeg i flere aar en eneboer, akkurat som Robinson Krusoe på en liten øy på Berry Islands, Bahamas(se kartet) som heter "Little Stirrup Cay". Little Stirrup er bare omtrent en kilometer lang, og en halv kilometer bred. Jeg bodde for meg selv i en palmehytte og jaktet på fisk med spyd for å få mat. Somoftest hade jeg bare et Tarzan lendeklede på meg, og håret ble helt lyst av all solen. Noen år senere, flyttet jeg tilbake til øya for å passe på den for krysseren S.S. Emerald Seas der jeg var dykkerinstruktør «Diver Dan». Det var der jeg lærte meg å snakke svensk og norsk fra bånd av svensk og norsk musikk.

Jeg liker å reise til Skandinavia hver sommer for å studere gamle "Viking" runeinnskrifter og runesteiner. Om du har lyst til å få opp Runeinnskripsjonskatalogen i Bergen, klikk

I 1991 flyttet jeg til Stockholm for å arbeide med STIM (Svenska Tonsättares Internationella Musikbyrå). Nå arbeider jeg i musikkbransjen på SESAC Performance Rights Licensing her i Nashville (søsterorganisasjon til TONO i Norge og STIM i Sverige), der jeg samler inn penger for laatskrivere og musikkforleggere.

Jeg liker også å reise til Amasonfloden og Andesfjellene i Ecuador (se kartet). Jeg reiste dit i juli 1995 og i april 1996 reiste jeg til Ecuador og Machu Picchu i Peru. I slutten av juni 1996 var jeg i Sverige, Oslo og Telemark i Norge, og dessuten i Danmark, Tyskland, og Island.


Jeg liker også å skrive og produsere sangar, brygge mjød, kaste med piler, og å oppfostre papegøyer. Min beste venn er en gulhalset dverg-Macaw Gandolf som liker å si "Hellå" og "Peekaboo!" (35K WAV)

Takk for besøket! Om du har samma interesser som jeg, eller om du skulle komme til Nashville, så send meg e-post. Jeg gleder meg til å høre fra deg! Ha det godt!


E-Post:
Internet: Halfdan@aol.com
America OnLine: Halfdan
Dan's Blog Dan's Blog
Guinness World Record holding Sword Swallower seen on America's Got Talent, Ripley's Believe It or Not, Today Show, CNN, MTV, and more America's Got Talent Sword Swallower
Dan's Science Medical Presentations Dan's Science Medical Presentations
Dan's Upward Unlimited Awards Night Shows Dan's Upward Unlimited Awards Night Shows
Subscribe to Dans Newsletter Subscribe to Dan's Newsletter
Watch Dans YouTube Videos and Subscribe to his YouTube Channel Subscribe to Dan's YouTube Videos
Subscribe to Dans Free Podcasts on Itunes Subscribe to Dan's Free Podcasts on Itunes
Friend Dan on Facebook Friend Dan on Facebook
Follow on Twitter Follow @Halfdan on Twitter